Milo heeft feest! En dat vierden wij samen op 29 mei

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Samen nagenieten van de kick-off van 29 mei 2021

We nemen jullie met plezier mee terug naar ons online feestje van 29 mei.

Taartjes…..mmmmmmmmmmm, lekker
We gingen samen taartjes bakken met Cas Wolters. Je ziet hem hier op de foto.

Deze ‘meneer’ deed mee aan het televisieprogramma ‘Heel Holland bakt’ en bakt heerlijke taartjes.

In de uitzending heeft Cas voorgedaan hoe jij zelf ook heerlijke taartjes kunt maken. Omdat feest en taart natuurlijk bij elkaar horen. En Cas kan heel goed uitleggen. Dat doet hij ook in zijn eigen klas. Want Cas is meester op school.

Feesthoedjes winactie
Iedereen die zijn Milo feesthoedje op had heeft mee kunnen doen met de feesthoedjes winactie. Nog heeeel eventjes geduld; we maken snel de winnaars bekend……

Natuurlijk is knutselen leuk. Wil je nog meer hoedjes versieren dan kan dat. Hier kun je extra hoedjes downloaden.

Maak het gezellig op Milo’s feestje!

Heb jij zo’n mooi feestpakket aangevraagd om het thuis extra feestelijk te maken?

In het feestpakket zit van alles om je huis te versieren, want het is natuurlijk feest op 29 mei! Vergeet je niet je hoedje te versieren en doe je dan ook met onze feesthoedjeswedstrijd op 29 mei?

Wij hebben er heel veel zin in en feesten graag samen met jou!

Welkom op het feest: Milo 10 jaar!

Hanneke heet iedereen van harte welkom en samen gaan we kijken wat er in het feestpakket zit!

Wat zit daar veel in!!! Ook een feestmuts. Ik denk dat we klaar zijn voor het feest. Laten we gaan kijken wat er gaat komen.

We gaan taart bakken. Maar voor wie?

Cas gaat voor ons een taart bakken…. Mmm, dat vinden wij wel lekker! Bij een feest hoort een taart, maar voor wie is het feest? We zingen met zijn allen. Kijk eens wie dat gehoord heeft en een kijkje komt nemen! Ja, het is Milo, hij is al 10 jaar!

Welke woorden horen er bij feest en taart?

Wat leuk dat iedereen meedoet met het feest, zie je alle kinderen op het scherm? Die vieren feest vanuit hun huis. Zij zoeken ook woorden op of benoemen woorden die met feest en taart te maken hebben. Zoek ook mee en kijk hoe mooi de taart wordt!

Een cadeau? Maar wat zit er dan in?

Wauw, een boek! In het boek staat het verhaal van Milo. Hij ontdekt dat er iemand jarig is…. en dat blijkt hij zelf te zijn! in de keuken staat de taart in de oven en in de tuin zijn familie en vrienden. Dat is leuk op je verjaardag.

Milo bakt een taart

Milo helpt Cas met de taart voor zijn feest. Hij vertelt dat hij zelf een taart heeft gebakken met Lana. Dat is leuk! We kijken even mee en dan horen we dat hij nog meer avonturen gaat beleven met Lana. Dat moeten we in de gaten houden!

Doen jullie thuis ook mee?

Wat leuk, de kinderen die live meekijken zijn er ook nog bij en kijk eens wie dat allemaal zijn. Wat zijn ze met veel! Het is één groot feest! Snel kijken wat er nog allemaal komt…

We maken muziek en zwaaien jullie uit!