Milo bestaat 10 jaar en dat vieren we graag samen met u.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Milo kick-off uitzending donderdag 27 mei

We hebben u met veel plezier en enthousiasme meegenomen op reis: een feestelijk reis door het land van ondersteunde communicatie.

Deze  kick-off uitzending was speciaal voor u omdat u weet hoe belangrijk communicatie is en/of nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden van ondersteunde communicatie.
Deze kick-off uitzending was bestemd voor iedereen die betrokken is bij ondersteunde communicatie; ouders, verzorgers, sociaal netwerk, leerkrachten, professionals, etc. etc.

Want dat is wat Milo doet! Samen op zoek gaan naar de mogelijkheden
De mogelijkheden van je kind, leerling of cliënt om te communiceren met de mensen om hem of haar heen. En dat is op zichzelf al vaak een hele ontdekkingsreis! Een reis die we steeds maken samen met het kind en al zijn/haar communicatiepartners. Dat zijn, naast de ouders, andere familieleden, vrienden, broertjes en zusjes, maar ook professionals zoals de juf van school, de logopedist en de fysiotherapeut.

Terugblik op Milo 10 jaar.
We hebben de afgelopen tien jaar vele kinderen, jongeren en jongvolwassenen kunnen begeleiden op deze mooie ontdekkingsreis. Tijdens de uitzending keken we terug op Milo 10 jaar. Hoe is Milo ontstaan? Wie stonden er aan de wieg van Milo. Wie waren de mensen van het eerste uur? Waar staat Milo voor en wat is ondersteunde communicatie eigenlijk? Ouders, cliënten en professionals kwamen aan het woord.

Maar wat is nu feest zonder taart?
Ook daaraan hebben wij gedacht.

Niemand minder dan Cas Wolters, bekend van ‘Heel Holland bakt’, seizoen 2018- 2019, bakte  tijdens deze feestelijke uitzending een heerlijke taart. De goedlachse 25-jarige Cas inspireert en enthousiasmeert talloze mensen met zijn bakkunsten. Cas is kort na zijn geboorte doof geworden en draagt twee gehoorapparaten. Maar Cas heeft zich nooit laten tegenhouden door zijn beperkingen en heeft zijn dromen kunnen waarmaken. Naast ‘bijna-Meesterbakker’ met een eigen website, workshops en webwinkel, is Cas in het dagelijks leven werkzaam in het basisonderwijs als Meester Cas. Cas nam ons  mee in zijn enthousiasme. De nodige interactie ontbrak niet in de uitzending van 27 mei 2021.

Maak het gezellig op Milo’s feestje!

Heb jij zo’n mooi feestpakket aangevraagd om het thuis extra feestelijk te maken?

In het feestpakket zit van alles om je huis te versieren, want het is natuurlijk feest op 29 mei! Vergeet je niet je hoedje te versieren en doe je dan ook met onze feesthoedjeswedstrijd op 29 mei?

Wij hebben er heel veel zin in en feesten graag samen met jou!

Dit evenement is voorbij. Inschrijven is helaas niet meer mogelijk

Het programma van 27 mei was voornamelijk gericht op volwassenen (ouders, verzorgers, sociaal netwerk, professionals, medewerkers van Stichting Milo, ZZP behandelaren e.a.).
De uitzending werd opgenomen. Binnenkort gaan we de beelden van de uitzending van 27 mei 2021 met u delen.