Milo is jarig en viert feest

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Voorlezen verrijkt en moet voor alle kinderen!

Voorlezen is leuk, niet alleen in de kinderopvang, de peuterspeelzaal, het kinderdagcentrum of op school, maar ook thuis. Voorlezen stimuleert de groei van de woordenschat en de taalontwikkeling van kinderen. Door voorlezen leren kinderen onder meer dat je een boodschap kunt vastleggen in schrift en afbeeldingen. Dit kun je nog eens terugkijken en opnieuw lezen, zoveel als je wilt. Kinderen gaan hierdoor het belang en de functie zien van geschreven taal. Ook voor kinderen met communicatief meervoudige beperkingen zijn er mogelijkheden om dit te ervaren en in praktijk te brengen.

‘We vieren feest!’, nu verkrijgbaar

Het nieuwste boek uit de serie Milo & Lana is uit: ‘We vieren feest!’ en vanaf 27 mei 2021 verkrijgbaar in de boekhandel, via Bol.com en de website van uitgeverij ACCO of via  https://www.stichtingmilo.nl/producten-klinc

Digitaal prentenboek gratis bekijken?
Voor ons feestjaar geldt dat wij een gratis toegangscode voor dit digitale prentenboek beschikbaar stellen. De code hiervoor is: FEST-IVAL en deze code is te gebruiken via www.stichtingmilo.nl/prentenboeken

Boek al gekocht?
Op  www.stichtingmilo.nl/prentenboeken kun je je code activeren om de interactieve versie te bekijken. De toegangscode vind je voorin het boek. Veel lees- en kijkplezier gewenst.