Milo bestaat 10 jaar en dat vieren we! We delen en trakteren het hele jaar door!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

We vieren feest en gaan samen op reis.

We trekken door het land met onze karavaan. Op reis door het land van de ondersteunde communicatie. De Milokaravaan vertrekt in juni vanaf ons expertisecentrum in Schijndel en trekt van daaruit door het land.

Zo komt de Milokaravaan in 5 regio’s waar wij feestelijke OC activiteiten op scholen, kinderdagcentra en andere locaties verzorgen.

 

Ook zijn er online activiteiten via Zoom.  Voor alle kinderen en hun communicatiepartners leuk om aan mee te doen! Van onze activiteiten op locatie maken we een mooi beeldverslag voor deze website. Lees je mee met onze avonturen tijdens onze reis?!

Door de huidige coronamaatregelen spelen we steeds in op de actualiteit en passen ons programma daarop aan. Wat we gaan doen in de regio op locatie en waar en wanneer u ons kunt volgen, maken wij zo spoedig mogelijk bekend.

Kijk hier naar een impressie van onze tocht door het land.